Coppe di gamberi e fagioli cannellini

Coppe di gamberi e fagioli cannellini

4.5 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di acqua
  • 400 g di gamberetti sgusciati privati delle interiora e lavati
  • 10 cubetti cubetti di ghiaccio
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 460 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 96 g
Kalorie 4008 kJ / 958 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 26.7 g
Węglowodany 64.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...