
Urządzenia i Akcesoria
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
pestek dyni50 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki80 g
-
liści czosnku niedźwiedziego, świeżych umytych i osuszonych, pokrojonych na kawałki70 g
-
oliwy z oliwek, extra virgin150 g
-
soli1 płaska łyżeczka
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
498.3 kcal /
2084.8 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
50.2 g
Węglowodany
3.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Sód
1014.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JADALNE CHWASTY
11 Przepisów
Polska
Polska