
Urządzenia i Akcesoria
Podpłomyki z masłem ziołowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 sztuk
Składniki
Masło ziołowe
-
masła60 g
-
ząbki czosnku2
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście1 łyżka
-
koperku, świeżego tylko liście1 łyżka
-
rozmarynu, świeżego tylko liście1 łyżka
-
szczypiorku, świeżego drobno posiekanego1 łyżka
-
soli1 - 2 szczypty
Podpłomyki
-
jogurtu naturalnego350 g
-
mąki chlebowej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wałka350 g
-
proszku do pieczenia1 płaska łyżka
-
soli1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
250 kcal /
1045 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODPŁOMYKI
10 Przepisów
Polska
Polska