JADALNE CHWASTY

Pokrzywy, fiołki i czarny bez to naturalne, znane od pokoleń składniki. Teraz możemy wykorzystać je w nowoczesnej kuchni z użyciem urządzenia Thermomix ®. Prosto z łąki na stół lub do spiżarni.

Syrop z fiołków

Syrop z fiołków

Brak ocen

2 godz. 30 min

Lemoniada fiołkowa

Lemoniada fiołkowa

Brak ocen

5 min

"Miód" z mniszka lekarskiego

"Miód" z mniszka lekarskiego

Brak ocen

3 godz. 20 min

Zupa z pokrzyw

Zupa z pokrzyw

Brak ocen

40 min

Ravioli z pokrzywą i ricottą

Ravioli z pokrzywą i ricottą

Brak ocen

1 godz. 30 min

Lody lawendowe

Lody lawendowe

Brak ocen

10 godz. 50 min

Dolnośląska zupa dziewięciozielna

Dolnośląska zupa dziewięciozielna

Brak ocen

30 min

Pesto z czosnku niedźwiedziego

Pesto z czosnku niedźwiedziego

Brak ocen

10 min

Syrop z kwiatów czarnego bzu

Syrop z kwiatów czarnego bzu

Brak ocen

2 godz. 25 min

Letni drink Hugo

Letni drink Hugo

Brak ocen

5 min

Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście

Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście

Brak ocen

30 min