Dżem z dyni z jabłkiem i mango
TM6 TM5

Dżem z dyni z jabłkiem i mango

4.8 (449 ocen)

Składniki

  • 150 g cytryn, obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek
  • 500 g jabłek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
  • 500 g dyni, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
  • 270 - 300 g mango, dojrzałego, pokrojonych na kawałki
  • 100 g cukru

Wartości odżywcze
na 1 słoik
Kalorie
1027.7 kJ / 245.6 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Błonnik
5.8 g
Sód
4.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy