
Urządzenia i Akcesoria
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 słoiki
Składniki
-
cytryn obranych z białych błonek (albedo), pokrojonych na kawałki, bez pestek150 g
-
jabłek pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych500 g
-
dyni obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki500 g
-
mango, dojrzałego pokrojonych na kawałki270 - 300 g
-
cukru100 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
245.6 kcal /
1027.7 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
4.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE PRZETWORY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Czekośliwka
1h
Ketchup z dyni
40min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem mirabelkowy z wanilią
35min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40min
Dżem z jabłek i kiwi
40min
Konfitura z dyni
40min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1h 30min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45min