
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pâtes feuilletées maison
- 1 c. à soupe de farine de blé
- 1 jaune d'œuf et un peu d'eau pour la dorure
- 35 g d'échalote coupée en deux
- 1 gousse d'ail coupée en deux
- 4 brins de persil frais
- 1 pincée de sel
- 120 g de beurre mou
- 40 escargots préalablement cuits
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 75 kcal / 311 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 5 g
- Błonnik
- 0 g