Choux au tarama

Choux au tarama

4.6 17 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 portions

Składniki

La pâte à choux
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 2 c. à café de sucre
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs
La mousse au tarama
  • 1 c. à café de baies roses
  • 1 bouquet d'aneth frais
  • 250 g de tarama
  • 100 g de fromage à tartiner nature, type St-Moret®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 762 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...