Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de tomates cerise
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 70 g de parmesan en morceaux
- 60 g de pesto de basilic
- 3 œufs
- 120 g de farine de blé
- 250 g de lait
- du sel (peu, à cause du parseman)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 378 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
Alternatywne przepisy
Cake pesto et tomates séchées
40 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1 Std.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1h 15min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 Min
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50 min
Clafoutis à la tomate, au miel et à la moutarde
1 Std.
Crumble de tomates
50 min