Crumble de panais et courgettes

Crumble de panais et courgettes

4.2 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Le crumble
  • de fromage à pâte pressée type vieux comté, coupé en morceaux
    100 g
  • de mix de farines sans gluten
    100 g
  • de beurre doux
    35 g
  • d'huile d'olive
    35 g
  • de pignons de pin (opcjonalnie)
    60 g
  • de poivre moulu
    1 pincée
Les légumes
  • d'eau
    200 g
  • d'herbes de Provence déshydratées
    2 pincées
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de panais émincé en rondelles fines
    400 g
  • de courgette émincée en rondelles fines
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 553 kcal / 2295 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 35.8 g
Węglowodany 39.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...