Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco en trozos
- 1 - 2 chiles verdes frescos (sin pedúnculo ni semillas)
- 20 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- 1 ½ cucharadas de semillas de cilantro
- 10 g de lemon grass fresco
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 558 kJ / 113 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 6.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ramen vegano
1h
Lassi salado - India
5min
Pollo en salsa de yogur - India
35 min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Chutney de mango - India
1 godz. 10 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Sopa thai de pollo
30 min
Pad thai de pollo - Tailandia
20 min