![Mantequilla de frutos secos y semillas Mantequilla de frutos secos y semillas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3056584-D343-4F4F-AD21-F946ED41C8D5/Derivates/b88fda99-dc9d-4934-ad52-1ffa0f871aaa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de anacardos crudos
- 75 g de almendras crudas sin piel
- 75 g de nueces de macadamia
- 75 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 15 g de aceite de coco
- 2 cucharaditas de aceite de almendra
- 25 g de pipas de girasol
- 25 g de semillas de chía
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 8980.1 kJ / 2148.4 kcal
- Białko
- 66.8 g
- Węglowodany
- 49.6 g
- Tłuszcz
- 187.2 g
- Błonnik
- 31.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Barritas de chocolate con naranja y frutos secos
2 Std. 10 Min
Mantequilla de avellanas y pipas de girasol
8 godz.
Porridge de quinoa al chocolate
20min
Crackers de quinoa
30min
Leche de almendras
8h 15min
Tahini - Oriente Próximo
20min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30min
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15min
Tortitas integrales con manzanas a la vainilla y canela
1h
Rawnie (brownie crudivegano)
2 Std. 10 Min
Mantequilla de cacahuete
35min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min