![Curry en polvo - Subcontinente indio Curry en polvo - Subcontinente indio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91D4C88E-5485-4571-A34A-2421898DCF2C/Derivates/0fbd0640-9871-430d-af93-ec08d43294c6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 cucharadas de semillas de cilantro
- 2 cucharadas de comino en grano
- 1 cucharadita de semillas de mostaza
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 - 2 cucharaditas de chile seco desmenuzado (ajuste a su gusto)
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 12.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo tikka masala
30min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Cinco especias chinas
10min
Queso fresco en salsa de tomate masala
45 分钟
Zatar - Oriente Próximo
5 分钟
Vindaloo de cordero - India
1hod. 40min
Garam masala - Subcontinente indio
5 分钟
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min