Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de guisantes frescos en vaina
- 1000 g de agua
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de maíz en conserva
- ½ cucharadita de pimentón
- 50 g de nata líquida
- 1 - 2 quesitos en porciones
- 1 cucharada de maicena
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 18.6 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de garbanzos con puerro y setas
35 min
Crema de espinacas y quesitos
30 min
Crema bretona (de judías blancas)
30 min
Crema de tomate
30 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Crema florentina (de espinacas)
45 min
Crema con espinacas
25 min
Crema de batatas y garbanzos
35 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Sopa de pollo y maíz. Terrinas de brócoli
1h 25min
Crema ligera de tomate
25 min