![Remolacha fermentada Remolacha fermentada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43AF0FCC-70F1-4342-881B-7206FE0B3DA6/Derivates/adf495b3-1457-451c-8856-ae2cf96e5dad.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chucrut
96 Std.
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Nueces pacanas especiadas
30 min
Queso suizo vegano
4小时
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Mermelada de zanahoria
1 godz. 5 min
Calabacín encurtido en aceite
3hod. 20min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Salsa agridulce de verduras
9 Std.
Kétchup
1 godz.
Ensalada de trigo sarraceno con pimientos
45 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min