Remolacha fermentada

Remolacha fermentada

3.5 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz.
4 tarros

Składniki

Salmuera
  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal
Fermentación
  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tarro

Białko 3.9 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...