Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 481 kJ / 115 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de trigo sarraceno con pollo
40 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 min
Gomasio con alga nori
5min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Coles de Bruselas con castañas
30 min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Ensalada de verduras en tarro crudivegana
15 Min
Chucrut
96u.
Tirabeques crujientes y picantes
15 Min
Conserva de salsa de tomate con aceitunas
1 godz. 20 min
Confitura de frutos rojos y chía crudivegana
12 godz. 15 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min