Remolacha fermentada
TM5 TM31 TM6

Remolacha fermentada

3.7 (10 ocen)

Składniki

Salmuera

  • 1000 g de agua
  • 20 g de sal

Fermentación

  • 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
  • 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
  • 16 granos de pimienta negra

Wartości odżywcze
na 1 tarro
Kalorie
481 kJ / 115 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy