Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de menta fresca (solo las hojas), y algo más para espolvorear
- 10 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo) (opcjonalnie)
- 500 g de tomates (en cuartos y sin semillas)
- 250 g de cebolletas en cuartos
- 80 g de zumo de limón
- 50 g de bulgur
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pellizcos de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Ensalada tabulé
1h 20 min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1hod. 10min
Tzatziki (dip de yogur y pepino)
10sa 5 dk
Chutney de mango - India
1hod. 10min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 phút
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 min
Arroz kashmiri - India
30min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.