
Urządzenia i Akcesoria
Palourdes au cidre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
gousses d'ail2
-
d'huile d'olive extra vierge50 g
-
de farine de blé2 c. à café
-
de palourdes (voir "Conseil(s)")500 g
-
de cidre doux ou brut200 g
-
de persil plat frais haché1 c. à soupe
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
169 kcal /
705 kJ
Białko
7.69 g
Tłuszcz
13.48 g
Węglowodany
4.16 g
Błonnik
0.23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simple et savoureux
11 Przepisów
Francja
Francja