Filets de merlan en papillote de poireau

Filets de merlan en papillote de poireau

4.6 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de poireau
    150 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de fond de poisson
    2 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour les filets de merlan
    3 pincées
  • d'eau
    400 g
  • de pommes de terre nouvelles coupées en cubes
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour les filets de merlan
    1 c. à café
  • filets de merlan (120-150 g chacun env.)
    4
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    130 g
  • de cerfeuil frais
    3 - 4 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 341 kcal / 1446 kJ
Białko 33.5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...