![Pez espada con anacardos Pez espada con anacardos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E894AB5D-FDBD-4725-A711-FDF75E39C8C8/Derivates/5BA49468-B13E-4478-9501-94F5437459CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 10 g de jengibre fresco
- 2 dientes de ajo
- 30 g de salsa de soja
- 60 g de kétchup
- 70 g de agua
- 3 gotas de tabasco
- 1 chorrito de caramelo líquido
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 500 g de pez espada sin piel en dados de 2 cm
- 1 cucharadita de maicena
- 40 g de anacardos tostados sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1481 kJ / 354 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 669.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35min
Presa ibérica con torta del Casar
30 Min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45 分钟
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 Std.
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 dk
Escalopines con salsa de mango
40 分钟
Bacalao con salsa de almendras
35min
Atún con pesto de almendras y aceitunas
20 分钟
Bacalao con salsa de mango
30 Min
Pez espada al aroma de mostaza
30 Min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 dk
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 dk