Pez espada con anacardos

Pez espada con anacardos

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 10 g de jengibre fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 30 g salsa de soja
  • 60 g de kétchup
  • 70 g de agua
  • 3 gotas de tabasco
  • 1 chorrito de caramelo líquido
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 500 g de pez espada sin piel en dados de 2 cm
  • 1 cucharadita de maicena
  • 40 g de anacardos tostados sin sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 669.5 mg
Białko 28 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...