Salteado de chipirones con kale
TM5 TM31 TM6

Salteado de chipirones con kale

3.7 (15 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
  • 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
  • 30 g de vino blanco
  • 250 g de kale limpio y troceado

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
574 kJ / 137 kcal
Białko
11.7 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy