Salteado de chipirones con kale

Salteado de chipirones con kale

3.7 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 guindilla roja seca en 2 trozos (sin pedúnculo ni semillas)
  • 300 g de chipirones enteros frescos limpios, cortados por la mitad
  • 30 g de vino blanco
  • 250 g de kale limpio y troceado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 11.7 g
Kalorie 574 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...