
Urządzenia i Akcesoria
Arroz persa con habas y granada - Irán
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 raciones
Składniki
-
de eneldo fresco10 g
-
de agua1000 g
-
de sal1 cucharadita
-
de arroz basmati350 g
-
de habas congeladas400 g
-
de hebras de azafrán2 - 3 pellizcos
-
de aceite de girasol3 cucharadas
-
de queso feta desmenuzado200 g
-
de granos de granada50 g
Wartości odżywcze na 1 raciones
Kalorie
347 kcal /
1451 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
9.9 g
Węglowodany
51.8 g
Błonnik
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oriente
101 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania