Arroz persa con habas y granada - Irán

Arroz persa con habas y granada - Irán

4.1 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 raciones

Składniki

  • de eneldo fresco
    10 g
  • de agua
    1000 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de arroz basmati
    350 g
  • de habas congeladas
    400 g
  • de hebras de azafrán
    2 - 3 pellizcos
  • de aceite de girasol
    3 cucharadas
  • de queso feta desmenuzado
    200 g
  • de granos de granada
    50 g

Wartości odżywcze na 1 raciones

Kalorie 347 kcal / 1451 kJ
Białko 12.6 g
Tłuszcz 9.9 g
Węglowodany 51.8 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...