Arroz persa con habas y granada - Irán

Arroz persa con habas y granada - Irán

3.9 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 raciones

Składniki

  • 10 g de eneldo fresco
  • 1000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de arroz basmati
  • 400 g de habas congeladas
  • 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
  • 3 cucharadas de aceite de girasol
  • 200 g de queso feta desmenuzado
  • 50 g de granos de granada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Białko 12.6 g
Kalorie 1451 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 51.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...