Risotto de quinoa a la provenzal

Risotto de quinoa a la provenzal

3.6 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 40 g de queso parmesano (en dos trozos)
  • 2 chalotas cortadas en mitades
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 230 g de quinoa en grano
  • 400 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras (100% vegetal)
  • 4 tomates secos en aceite (cortados en cuartos)
  • 10 aceitunas negras sin hueso
  • 1 cucharada de pasas sin semillas
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharada de piñones crudos
  • 5 - 8 hojas de albahaca fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14 g
Kalorie 1996 kJ / 480 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...