Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 col china (aprox. 800 g)
- 120 g de sal
- 25 g de arroz de grano redondo
- 300 g de agua
- 1 cucharada de azúcar de caña integral
- 60 g de cebolla
- 4 - 6 dientes de ajo
- 20 g de jengibre fresco
- 60 g de salsa de pescado
-
4
cucharadas de guindilla seca desmenuzada coreana (gochugaru)
lub 4 cucharadas de pimentón picante - 50 g de zanahoria en juliana fina
- 100 g de rábano daikon en juliana fina
- 4 rabanitos en juliana fina
- 4 cebolletas rectas en juliana o rodajas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 1014 kJ / 242.6 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 43.1 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 15.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Misoshiru (sopa de miso)
40 Min
Sopa de miso
25p
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15 min
Curry indio de verduras
40 Min
Sopa de shiitake, lima y azafrán
25p
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min
Curry verde con berenjenas
30min
Sopa asiática de verduras con tofu
1 godz. 30 min
Biryani de cordero - India
1 Std. 20 Min
Sopa de miso con vegetales
20min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min