Urządzenia i Akcesoria
Macarons tiramisu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz.
50 pièces
Składniki
La ganache au mascarpone
-
30 g de sucre en poudre
-
100 g de crème liquide 30-40% m.g.
-
200 g de mascarpone
Les macarons au café
-
150 g d'amandes en poudre
-
150 g de sucre glace
-
10 g de café instantané
-
4 blanc d'œuf
-
50 g d'eau
-
150 g de sucre en poudre
-
20 g de cacao en poudre non sucré
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
1.2 g
Kalorie
285 kJ /
67.9 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tiramisu
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Macarons coco-chocolat blanc
5h 5min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Le macaron caramel
1h 50min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Eclairs à la vanille, au café et au chocolat
1h 15min
Macarons au citron
12h
Macarons saveur mojito
26h 30min
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Macarons au chocolat
24h
Paris-brest en bouchée
2h 35min
Macarons au café
24h