Tartelette aux fruits rouges

Tartelette aux fruits rouges

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions

Składniki

La pâte sucrée
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour les moules
    250 g
  • de beurre doux et un peu pour les moules
    125 g
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
La crème chocolat blanc pistache
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    300 g
  • de mascarpone
    300 g
  • d'arôme naturel de pistache
    2 - 3 gouttes
  • de fruits rouges frais variés
    600 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées concassées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 586 kcal / 2448 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...