Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de jus de fruit de la Passion, filtré à l'aide d'une passoire fine
- 1 - 2 pincées de sel
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2238 kJ / 540 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Choux vanillés
1j 20 menit
Rose cake aux fraises
2h 15 min
Emulsion d'ananas
15min
Cappuccino à la mangue
15min
Choux aux fruits confits
2j
Framboisier
1j
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10 min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15 min
Cupcakes à la framboise
1j
Gâteau renversé à l'ananas
1j