
Urządzenia i Akcesoria
Lamingtony bez pieczenia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
200 g orzechów nerkowca
-
100 g wiórków kokosowych plus dodatkowa ilość do posypania
-
50 g oleju kokosowego
-
50 g syropu z agawy
-
2 łyżeczki pasty waniliowej (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
261.5 kcal /
1098.2 kJ
Białko
4.1 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Sód
8.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKIE DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto limonkowe z awokado (bez cukru)
2 godz. 30 min
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Krem orzechowo-czekoladowy bez laktozy
5 min
Chałwa z pistacjami
2 godz. 25 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
1 godz. 30 min
Chleb migdałowo-jogurtowy (bez mąki)
1 godz. 10 min
Owsiane brownie z mango
1 godz.