Ósma część przepisów prezentowanych wcześniej osobom subskrybującym newsletter. Wybraliśmy te, które cieszyły się największą popularnością i podzieliśmy je według pór roku i sezonowości.
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1 godz. 10 min
Omleciki biszkoptowe z matchą i malinami
45 min
Kapuśniak z młodej kapusty
40 min
Sałatka z nowalijek w jogurtowym sosie
15 min
Anielskie ciasto (angel cake) z kremem waniliowym i truskawkami
2 godz. 30 min
Łódeczki z sałaty z azjatyckim kurczakiem
20 min
Proteinowy blok twarogowy z czekoladą
5 godz. 55 min
Drożdżówki z jabłkami
2 godz. 35 min
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Hreczanyki z sosem koperkowo-chrzanowym i ziemniakami
1 godz. 45 min
Hummus z bobu
1 godz.
Tarta z gruszkami i rokpolem
1 godz. 40 min