Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Chicken garam masala
50 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Chilli con carne
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Vegetable soup
35 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min