Chicken with creamy vegetable sauce
TM6 TM5 TM31

Chicken with creamy vegetable sauce

4.6 (27 ocen)

Składniki

  • 400 g water
  • 130 g carrots, cut in pieces
  • 60 g celeriac, cut in pieces
  • 25 g fresh parsley, leaves only
    lub 25 g celery leaves
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 600 g chicken breast fillets, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 150 g button mushrooms, cut in slices
  • 30 g flour
  • 100 g cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce (opcjonalnie)
  • 1 tsp lemon juice
  • 30 g butter, cut in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy