Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrots cut in pieces130 g
-
celeriac cut in pieces60 g
-
25 g celery leavesfresh parsley leaves only25 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chicken breast fillets cut in strips (5 cm x 2 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut in slices150 g
-
flour30 g
-
cream100 g
-
Worcestershire sauce (opcjonalnie)1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
butter cut in pieces30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cottage pie
1 godz. 15 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chilli con carne
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fruit nectar
10 min
Beef with Mushrooms
30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min