Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tomato Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
olive oil40 g
-
fine sea salt to taste6 - 8 tsp
-
caster sugar3 tsp
-
dried oregano (opcjonalnie)3 tsp
-
4 heaped tsp stock paste, homemadestock cubes (for 0.5 l each) crumbled3
-
tomatoes, ripe quartered3000 g
-
double cream300 g
-
fresh basil leaves6 - 12
-
fresh parsley leaves only2 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
950 mg
Białko
4 g
Kalorie
725 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pepper Soup
20min.
Spring Vegetable Soup
35min.
Leek and Potato Soup
1hod.
Creamy tomato soup
30min.
Broccoli and stilton soup
30min.
Mashed Potatoes
45min.
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1hod. 15min.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min.
Red Cabbage
1hod.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min.