Urządzenia i Akcesoria
Rice salad with eggs and tuna fish
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)250 g
-
eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut in slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Chilli con carne
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Vegetable soup
35 min
Apple tart
1 godz.
Ratatouille
40 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 min