Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 250 g white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)
- 2 eggs
- 120 g carrots, cut in small cubes
- 280 g courgettes, cut in small cubes
- 100 g frozen green peas
- 200 g canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces
- 100 g olives, pitted, whole or chopped
- 15 - 20 g pickled gherkins, cut in slices
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 tbsp extra virgin olive oil
-
1 - 2
tsp vinegar
lub 1 - 2 tsp lemon juice - 7 cherry tomatoes, cut in halves or quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable soup
35min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Potato cakes
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy courgette soup
25 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Berry mousse
4hod. 50min
Meatballs with tomato sauce
45min