Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g water
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 250 g white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)
- 2 eggs
- 120 g carrots, cut in small cubes
- 280 g courgettes, cut in small cubes
- 100 g frozen green peas
- 200 g canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces
- 100 g olives, pitted, whole or chopped
- 15 - 20 g pickled gherkins, cut in slices
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 tbsp extra virgin olive oil
-
1 - 2
tsp vinegar
lub 1 - 2 tsp lemon juice - 7 cherry tomatoes, cut in halves or quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Noodle soup
35 Min
Chilli con carne
40 Min
Asian-style rice with eggs and vegetables
35 Min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Rice Salad with Vegetables
45 Min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Meat stock paste
45 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Baked spinach and eggs
40 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min