Urządzenia i Akcesoria
Steamed carrot and courgette tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots400 g
-
courgettes small, unpeeled400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Pizza dough
1 godz.
Whisked egg whites
5 min
Cod with citrus butter
50 min
Vegetable soup
35 min
Potato and vegetable purée
45 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Baked spinach and eggs
40 min
Basil pesto
10 min