Sauté de veau au chorizo

Sauté de veau au chorizo

4.0 245 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de chorizo doux, sans la peau (100 g détaillés en cubes et 100 g coupés en rondelles)
    200 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • d'eau
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de sauté de veau coupé en morceaux (2-3 cm environ)
    800 g
  • de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm)
    1200 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 544.2 kcal / 2282.5 kJ
Białko 41.7 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...