Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (opcjonalnie)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 576 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 10 g
Alternatywne przepisy
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Coquillettes chorizo-comté
15min
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1h 10min
Croque-cake
50min
Gratin de crozets au jambon
1h
Cassoulet mexicain
35 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Sauté de porc au cidre
1h
Rougail saucisse
50min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Timbale milanaise
55min
Rougail saucisse et riz
50min