![Cassoulet express au chorizo Cassoulet express au chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/251DCC8E-6418-4FA3-AD7E-4C302C0B8AF7/Derivates/8BF97F0D-B675-4136-9739-6B830DB26C5F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
- 1 c. à soupe de graisse de canard (voir "Conseil(s)") (opcjonalnie)
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 400 g d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 500 g de haricots blancs en conserve
- 2 saucisses de Toulouse, coupées en deux
- 80 g de chapelure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2406 kJ / 576 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Błonnik
- 10 g
Alternatywne przepisy
Blancs de poulet sauce chorizo
50 Min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Poulet aux poivrons façon risotto
40 Min
Rougail saucisse et riz
50 Min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 Min
Rougail saucisse
50 Min
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Cassoulet
13h
Cassoulet mexicain
35min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40 Min
Chili de poulet
40 Min