Cassoulet express au chorizo

Cassoulet express au chorizo

4.6 343 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 150 g de chorizo fort, coupé en tranches
  • 1 c. à soupe de graisse de canard (opcjonalnie) (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de concentré de tomate
  • 400 g d'eau
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet garni
  • 500 g de haricots blancs en conserve
  • 2 saucisses de Toulouse coupées en deux
  • 80 g de chapelure

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29.3 g
Kalorie 2406 kJ / 576 kcal
Tłuszcz 34.3 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...