Sauté de porc à la provençale

Sauté de porc à la provençale

4.6 119 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    25 g
  • d'échine de porc coupée en morceaux (2 cm env.)
    500 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de tomates mondées et coupées en morceaux
    700 g
  • poivron rouge détaillé en lanières fines
    1
  • poivron jaune détaillé en lanières fines
    1
  • olives noires dénoyautées
    15
  • de thym frais effeuillé
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de vin blanc
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 448 kcal / 1865.8 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...