Fennel digestive

Fennel digestive

4.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • ripe pears (approx. 200 g), cored and cut into pieces (3-4 cm)
    1 - 2
  • fennel bulb (approx. 120-150 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
    1
  • apple juice (chilled)
    400 g
  • ground turmeric to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chilled water
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 20.6 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 380.3 kJ / 90.5 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...