Urządzenia i Akcesoria
Easy Satay Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Satay Sauce
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ginger, fresh root peeled (approx. 1 oz)3 in.
-
garlic cloves5
-
fresh chilies seeds removed if preferred, to taste (e.g. serrano)1 - 2
-
tamari sauce2 tbsp
-
tamarind pulp1 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
coconut cream13 - 14 oz
-
peanut butter2 oz
Chicken, Rice and Vegetables
-
jasmine rice14 oz
-
water35 oz
-
chicken thighs skinless, boneless, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)24 oz
-
carrots cut into thin strips3 ½ oz
-
broccolini cut into thirds3 ½ oz
-
cauliflower cut into small florets (1¼ in.)3 ½ oz
-
red bell pepper cut into thin strips2 oz
-
yellow onion cut into thin wedges2 oz
-
sugar snap peas trimmed and halved3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.4 mg
Białko
30.8 g
Kalorie
3451 kJ /
824.8 kcal
Tłuszcz
46.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Weekend Meals
16 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Chicken and Spinach Salad with Bulgur Wheat
40 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Greek Style Pork Stew
50 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Mild Thai Green Curry
50 min
Chicken Tetrazzini
40 min