Easy Satay Chicken

Easy Satay Chicken

4.3 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Satay Sauce
  • fennel seeds
    ½ tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • coriander seeds
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tbsp
  • ginger, fresh root peeled (approx. 1 oz)
    3 in.
  • garlic cloves
    5
  • fresh chilies seeds removed if preferred, to taste (e.g. serrano)
    1 - 2
  • tamari sauce
    2 tbsp
  • tamarind pulp
    1 tbsp
  • oyster sauce
    2 tbsp
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • coconut cream
    13 - 14 oz
  • peanut butter
    2 oz
Chicken, Rice and Vegetables
  • jasmine rice
    14 oz
  • water
    35 oz
  • chicken thighs skinless, boneless, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    24 oz
  • carrots cut into thin strips
    3 ½ oz
  • broccolini cut into thirds
    3 ½ oz
  • cauliflower cut into small florets (1¼ in.)
    3 ½ oz
  • red bell pepper cut into thin strips
    2 oz
  • yellow onion cut into thin wedges
    2 oz
  • sugar snap peas trimmed and halved
    3 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 632.4 mg
Białko 30.8 g
Kalorie 3451 kJ / 824.8 kcal
Tłuszcz 46.8 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 25.9 g
Węglowodany 73.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...