
Urządzenia i Akcesoria
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
roasted salted peanuts60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns peeled (tails on optional)500 g
-
lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)10 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
honey30 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped to garnish4 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
352.8 kcal /
1476 kJ
Białko
22.6 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1141 mg