Urządzenia i Akcesoria
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
roasted salted peanuts60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns peeled (tails on optional)500 g
-
lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)10 g
-
freshly squeezed lime juice35 g
-
honey30 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped to garnish4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1141 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
1476 kJ /
352.8 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Chicken with almonds
45 min
Peking-Style Duck Pancakes
11 godz. 25 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min