Urządzenia i Akcesoria
Green Chili Deviled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
-
water14 oz
-
jumbo eggs6
-
cilantro leaves only (approx. 15 leaves), plus extra to garnish5 sprigs
-
fresh jalapeño chili (approx. 1 jalapeño), plus extra to garnish1 oz
-
anchovies, preserved in olive oil (opcjonalnie) (approx. 5 anchovies)½ oz
-
diced green chilies e.g. New Mexico Hatch chilies or serrano, mild or to taste1 oz
-
mayonnaise½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin¼
-
lime juice1 tsp
-
salt to taste⅛ pinch
-
freshly ground black pepper to taste⅛ pinch
-
smoked Spanish paprika, ground to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
72 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
262.5 kJ /
62.7 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Guacamole
5 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Chopped Asian Salad
20 min
Spiced Corn Salad
25 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Cantina Salsa
5 min