Cocotte thaïe

Cocotte thaïe

4.6 193 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile neutre
    20 g
  • de pâte de curry thaï jaune
    2 c. à café
  • tige de citronnelle fraîche coupée en tronçons
    1
  • de poireau coupé en rondelles
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de dos de cabillaud coupé en 8 morceaux
    400 g
  • de pavés de saumon frais coupés en 8 morceaux
    400 g
  • de filet de bar coupé en 8 morceaux
    400 g
  • d'eau
    250 g
  • de lait de coco
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 277.1 kcal / 1160 kJ
Białko 28.6 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...