Cocotte thaïe

Cocotte thaïe

4.6 202 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g de gingembre frais
  • 1 gousse d'ail
  • 20 g d'huile neutre
  • 2 c. à café de pâte de curry thaï jaune
  • 200 g de poireau coupé en rondelles
  • 1 tige de citronnelle fraîche coupée en tronçons
  • 400 g de filet de bar coupé en 8 morceaux
  • 400 g de dos de cabillaud coupé en 8 morceaux
  • 400 g de pavés de saumon frais coupés en 8 morceaux
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g d'eau
  • 200 g de lait de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28.6 g
Kalorie 1160 kJ / 277.1 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...