
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g de gingembre frais
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile neutre
- 2 c. à café de pâte de curry thaï jaune
- 1 tige de citronnelle fraîche coupée en tronçons
- 200 g de poireau coupé en rondelles
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de dos de cabillaud coupé en 8 morceaux
- 400 g de pavés de saumon frais coupés en 8 morceaux
- 400 g de filet de bar coupé en 8 morceaux
- 250 g d'eau
- 200 g de lait de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 277.1 kcal / 1160 kJ
- Białko
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Błonnik
- 1.5 g