Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de filets de dorade, sans peau et désarêtés
- 110 g d'oignon rouge
- 5 g de gingembre frais
- 40 g de jus de citron vert (2 citrons)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g de lait de coco
- 120 g de mangue mûre, détaillée en petits dés
- 6 feuilles de cerfeuil frais, pour le dressage
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kJ / 120 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de poisson
30 Min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de thon rouge
1h 15min
Tartare de bar
10 min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tartare de thon et gaspacho
20 min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 min
Tartare de saumon frais
15min
Ceviche de dorade
10 min
Saumon et avocat sauce teriyaki
1h 15min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min