Tartare de dorade à la mangue

Tartare de dorade à la mangue

4.6 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 350 g de filets de dorade, sans peau et désarêtés
  • 110 g d'oignon rouge
  • 5 g gingembres frais
  • 40 g de jus de citron vert (2 citrons)
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g de lait de coco
  • 120 g de mangue mûre détaillée en petits dés
  • 6 feuilles de cerfeuil frais pour le dressage

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.5 g
Kalorie 503 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...