Tartare de dorade à la mangue

Tartare de dorade à la mangue

4.6 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de filets de dorade, sans peau et désarêtés
    350 g
  • d'oignon rouge
    110 g
  • de gingembre frais
    5 g
  • de jus de citron vert (2 citrons)
    40 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de lait de coco
    20 g
  • de mangue mûre détaillée en petits dés
    120 g
  • de cerfeuil frais pour le dressage
    6 feuilles

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 120 kcal / 503 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...