Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons

Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons

4.2 107 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de ricotta
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • zeste de citron râpé bio
    ½
  • du sel
  • d'épinards frais équeutés
    250 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • d'eau
    400 g
  • œufs
    4
  • poivre moulu
  • de pignons de pin grillés
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 294 kcal / 1222 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...