Strudelgrundteig - ohne Ei

4.7 86 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
340 g

Składniki

  • Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
    200 g
  • Wasser lauwarm
    125 g
  • Sonnenblumenöl etwas mehr für die Hände
    1 EL
    1 EL Rapsöl
  • Salz
    1 Prise

Wartości odżywcze na 340 g

Kalorie 794 kcal / 3321 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 142 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 156 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...