Urządzenia i Akcesoria
Ribiselgelee
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
6 Schraubgläser
Składniki
-
frische rote Ribiseln mit Stielen1400 g
-
Sonnenblumenöl10 g
-
Gelierzucker 2:1 (à 500 g)1 Packung
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
1 g
Kalorie
1890 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Marillenmarmelade
35 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min
Erdbeermarmelade
25 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min