Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g frische rote Ribiseln, mit Stielen
- 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1890 kJ / 451 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 105 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Marillenröster
30 min
Hollerkoch
2h 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Powidl
8 godz.
Heidelbeermarmelade
55 min
Marillenmarmelade
35 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min