Vichyssoise de espárragos

Vichyssoise de espárragos

4.7 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de puerro en trozos (solo la parte blanca en trozos)
    400 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de patata en trozos
    200 g
  • de caldo de ave
    600 g
  • de espárragos blancos (en conserva) de 8-12 unidades
    1 lata
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche
    100 g
  • de pimienta negra molida
    6 pellizcos
  • de paté de hígado de cerdo (en dados de 1 cm)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 189 kcal / 790 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...