
Urządzenia i Akcesoria
Kremowy dressing francuski
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
oleju słonecznikowego120 g
-
żółtka2
-
musztardy Dijon40 g
-
białego octu winnego20 - 30 g
-
cukru½ łyżeczki
-
soli morskiej½ łyżeczki
-
pieprzu cayenne, mielonego (opcjonalnie)¼ łyżeczki
-
śmietany, 18% tłuszczu w temp. pokojowej250 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
364.9 kcal /
1528.2 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
38.5 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRESSINGI SAŁATKOWE
10 Przepisów
Polska
Polska