
Urządzenia i Akcesoria
Kremowy dressing francuski
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
120 g oleju słonecznikowego
-
2 żółtka
-
40 g musztardy Dijon
-
20 - 30 g białego octu winnego
-
½ łyżeczki cukru
-
½ łyżeczki soli morskiej
-
¼ łyżeczki pieprzu cayenne, mielonego (opcjonalnie)
-
250 g śmietany, 18% tłuszczu w temp. pokojowej
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
364.9 kcal /
1528.2 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
38.5 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRESSINGI SAŁATKOWE
10 Przepisów
Polska
Polska