
Urządzenia i Akcesoria
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
ząbki czosnku1 - 2
-
jogurtu naturalnego200 g
-
majonezu50 g
-
żurawiny, do mięs ze słoika30 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
curry, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
136.8 kcal /
572.6 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY NA WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska