Dip jogurtowy z żurawiną i curry

Dip jogurtowy z żurawiną i curry

4.7 52 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • 1 - 2 ząbki czosnku
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 50 g majonezu
  • 30 g żurawiny, do mięs ze słoika
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • ½ łyżeczki curry, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 2.6 g
Kalorie 572.6 kJ / 136.8 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...