Oliwa portugalska

Oliwa portugalska

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
250 g

Składniki

  • papryczki chili, suszone
    3
  • czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
    1
  • zielona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
    1
  • żółta papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki
    1
  • ząbki czosnku
    2
  • skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
    5 g
  • oliwy z oliwek
    250 g
  • ziaren pieprzu czarnego
    1 łyżeczka
  • soli morskiej, gruboziarnistej
    1 łyżeczka
  • liście laurowe, suszone
    3

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 896 kcal / 3751.4 kJ
Białko 0.6 g
Tłuszcz 99.6 g
Węglowodany 0.6 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...