Baguette viennoise au chocolat

Baguette viennoise au chocolat

4.3 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 500 g de farine de gruau et un peu pour le plan de travail
  • 175 g d'eau
  • 75 g de beurre coupé en morceaux
  • 2 œufs
  • 10 g de sel
  • 40 g de sucre en poudre
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 15 g de lait en poudre
  • 75 g de pépites de chocolat noir
  • 75 g de pépites de chocolat blanc
  • 1 œuf battu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.8 g
Kalorie 2522.8 kJ / 598.8 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 82.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...