
Urządzenia i Akcesoria
Wołowina z imbirem i pastą miso ze szpinakiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry15 - 20 g
-
oleju30 g
-
steku z polędwicy wołowej (o grubości 1,5-2 cm), bez tłuszczu, pokrojonego na ok. 2 cm kawałki350 g
-
pasty miso jasnej30 g
-
octu ryżowego10 - 15 g
-
cukru10 - 15 g
-
wody30 g
-
liści szpinaku baby, świeżych170 - 200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
427.4 kcal /
1789.4 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIAD
10 Przepisów
Polska
Polska