
Urządzenia i Akcesoria
Makaron z papryką i kozim serem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych30 g
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki200 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
chili, mielonego¼ łyżeczki
-
makaronu, suchego typu kolanka300 g
-
sera koziego (twarogowego, typu roladka), pokruszonego150 g
-
miodu (opcjonalnie) płynnego1 łyżka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
596.8 kcal /
2498.5 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
66.8 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE MAKARONY
10 Przepisów
Polska
Polska